Jouw agendainfo


Waarom registreren?

Populairste concerten:

Morgen: TOOL - Ziggo Dome (5)
Komende week: TOOL - Ziggo Dome (5)

Populairste festivals:

Komende week: Primavera Sound Barcelona (3)
Komende maand: Best Kept Secret (10)
In de toekomst: Jera On Air (13)

Laatst actief:


Deze week flink actief:


Nieuwe gebruikers:


Laatste Nieuws

De Agendainfo van ... : Hadassa Kosten

In "de Agendainfo van ..."-rubriek kom je meer te weten over de Agendainfo van iemand die zijn/haar sporen verdiend heeft in de muziekwereld.

Hadassa is zangeres van theNAME en marketing medewerkster van de Melkweg. Voorheen was ze ook marketing medewerkster van het festival Summer Darkness. Met theNAME timmert Hadassa momenteel hard aan de weg. Zo stond ze hiermee onder andere in voorprogramma’s van Epica, Delain en Agua de Annique. Verder won ze diverse wedstrijden met haar band. Onlangs bracht ze met theNAME de laatste EP ‘Enchained’ uit. Hadassa heeft een grote liefde voor muziek, en met name voor (female fronted) metal. Ze schreef er zelfs haar bachelor scriptie over die nog steeds te lezen is op het net.

Concert-/ Festivalagenda:

Ik plan nooit zo veel vooruit, maar kijk liever op het moment zelf waar ik zin in heb. Toch zijn er wel dingen die ik absoluut niet ga missen dit jaar zoals Summer Darkness. Verder ben ik erg nieuwsgierig naar The Gathering live met hun ‘nieuwe’ zangeres. Ik wilde daar heen in het Patronaat maar die show is helaas verplaatst. Wie weet dat ik dus alsnog ga. Verder denk ik er over om naar Kamelot te gaan in Paradiso. En ik wil ook wel weer eens naar Cyberia, want dat is lang geleden. Voor de rest moet ik me nog even goed op alle agenda’s storten. Ik zal wel weer naar wat metalconcertjes gaan in de Melkweg z.s.m., zoals Mastodon bijvoorbeeld.

Je laatste concerten / festivals:

Omdat ik in de Melkweg werk ga ik vaak na m’n werk nog even kijken naar een concertje. Niet per se metal, ik ben nieuwsgierig naar van alles. Maar ik hou dat eerlijk gezegd niet zo goed bij allemaal…

De beste concerten / festivals afgelopen 12 maanden:

Ik heb me erg vermaakt tijdens Summer Darkness vorig jaar. Ik vind de dansavonden altijd heel vet maar heb ook erg genoten van het mooie optreden van Floor Jansen en het onwijs vette optreden van Lacuna Coil uiteraard. Verder vond ik het concert van The Prodigy in de Melkweg erg vet. De sfeer zat er lekker in en ik had er ook erg naar uitgekeken. Het optreden van Florence & The Machine in de Melkweg vond ik ook heel cool. Ik kende dat niet zo goed, maar ik vind haar echt een heel gave zangeres. Ook gaaf dat ze een harp in de band hebben. De avond in de Melkweg waar ook Bleeding Through speelde vond ik ook erg vet. En met name hun concert dus. En zo kan ik nog wel even door gaan!

Artiesten die je live wilt zien:

Deadlock zou ik wel eens live willen zien. Net nadat ze in de Melkweg hadden gestaan kwam ik er achter dat dit echt een onwijs vette band is. Grappige combinatie van vrouwelijke vocalen en mannelijke grunts. Iets minder voor de hand liggend dan ik gewend ben, maar het klopt wel. Ik vind het altijd leuk om Epica te zien, het liefs nadat ik met theNAME het voorprogramma heb gedaan natuurlijk! Rammstein zou ik ook wel eens willen zien. Die heb ik namelijk nog nooit live gezien en hun show moet echt bizar zijn. Verder wil ik Tori Amos nog wel eens live zien. Alleen liever in een kleinere zaal dan de HMH bijvoorbeeld. Al gaat dat helaas niet lukken denk ik... Madonna zou ik ook graag nog eens live willen zien. Maar ook daarvoor geldt dat ’t jammer is dat ze natuurlijk altijd in grote zalen optreed. Verder wil ik eigenlijk ook graag eens naar Kiss, want mijn vriendje is echt een enorme fan en dat lijkt me echt hilarisch. Bat For Lashes zou ik ook graag eens zien. En Disturbed zou ik graag nog eens zien, als de zanger goed bij stem is vind ik dat echt onwijs vet. En Arch Enemy; ik vind de muziek heel cool en ik vind t ook vet om te zien hoe zo'n slanke dame zo vet kan grunten. Kate Bush lijkt me ook wel eens cool om te zien, maar ik weet eigenlijk helemaal niet of ze nog optreedt... Ik denk het niet eigenlijk.. En ik zou ook wel eens graag een goede opera bezoeken of een mooi klassiek concert. En zo kan ik nog wel even doorgaan; er is zo veel wat ik nog moet zien of wat ik graag nog eens zou zien.

Opvallende belevenis:

Sorry, die heb ik eigenlijk niet echt...