Jouw agendainfo


Waarom registreren?

Populairste concerten:

Morgen: Mr. Bungle - 013 (4)

Populairste festivals:

Komende week: Jera On Air (14)
Komende maand: Jera On Air (14)
In de toekomst: Jera On Air (14)

Laatst actief:


Deze week flink actief:


Nieuwe gebruikers:


Laatste Nieuws

De Agendainfo van ... : Miss Capital-D

In "de Agendainfo van ..."-rubriek kom je meer te weten over de Agendainfo van iemand die zijn/haar sporen verdiend heeft in de muziekwereld.

Het kan snel gaan als winnaar, Miss Capital-D won vorig jaar als DJ de Kunstbende en het heeft haar geen windeieren gelegd. De 18-jarige stond als winnares op o.a. Obsession Outdoor, Extrema Outdoor en niets minder dan Mystery Land. Ook was ze te gast in een TMF-uitzending met Sasha Visser en werd ze gevraagd om in de studio te komen draaien bij 3FM. Haar echte naam is overigens Debbie en ze studeert voor Grafisch Vormgever op het MA College te Amsterdam.

Concert-/ Festivalagenda:

Nu staan om uit te gaan al de feesten Mystery Land, Dance Valley, Obsession Outdoor en Extrema Outdoor in mijn agenda.

Je laatste concerten / festivals:

De laatste die ik heb mee gemaakt zijn Obsession Outdoor, Mystery Land, Extrema Outdoor, Sensation (Wicked Wonderland) en Fabulous.

De beste concerten / festivals afgelopen 12 maanden:

Obsession Outdoor, Mystery Land en Extrema Outdoor. En bij de laatste twee was het helemaal leuk omdat ik daar dus mocht draaien én naar binnen kon, met mijn toen nog zeventien jaar. En het was ook heel leuk om gewoon dit alles mee te maken. Ook was de sfeer daar heel fijn.

Artiesten die je live wilt zien:

Lastige vraag! Bij Amsterdam Dance Event heb ik ontzettend veel bekende dj's gesproken en dat was al heel leuk. ISIS heb ik laatst nog horen draaien en was te gek. Voor de rest zou ik gewoon meer achter onbekende dj's willen komen wat zij in de kast hebben.

Opvallende belevenis:

Ik wil vooral een festival tippen: Outdoor Stereo! Dit is een festival in Hoorn met (de afgelopen keer) vier stages. Ik ben er zelf nu al twee keer geweest en vond het beiden keren een geslaagde dag!