Jouw agendainfo


Waarom registreren?

Populairste concerten:

Morgen: Mr. Bungle - 013 (4)

Populairste festivals:

Komende week: Jera On Air (14)
Komende maand: Jera On Air (14)
In de toekomst: Jera On Air (14)

Laatst actief:


Deze week flink actief:


Nieuwe gebruikers:


Laatste Nieuws

De Agendainfo van ... : Onno Blom (P60)

In "de Agendainfo van ..."-rubriek kom je meer te weten over de Agendainfo van iemand die zijn/haar sporen verdiend heeft in de muziekwereld.

Onno Blom is sinds 2002 programmeur van P60, het podium voor pop, cultuur en media in Amstelveen. Als 12 jarig mannetje woonde hij zijn eerste concert bij van Herman Brood in de BukBuk in zijn woonplaats Heiloo (NH). Vanaf dat moment is hij verkocht aan muziek en live-concerten. Na tien jaar in de Buk de programmering gedaan te hebben, heeft hij na zijn studie de handschoen in P60 opgepakt.

Concert-/ Festivalagenda:

De komende tijd is mijn agenda vevuld met vakantie en kijk ik alvast vooruit naar het najaar. Met de godfather van de nu zo populaire balkan beats, Gogol Bordello in de Melkweg (13 november). Kaarten voor Underworld in de HMH zijn binnen (9 november). En rootsreggae grootheden Zion Train in de Melkweg op 23 september. Maar eerst naar gitaarvirtuoos Steve Vai (Melkweg, 18 juli), en dan de koffers pakken.

Je laatste concerten / festivals:

Het Thin Head Trio in het Bimhuis heeft véél indruk gemaakt. Lekkere uptempo jazz, met veel afwisseling en gepiel. Heerlijk. Een mooie combinatie van wereldmuziek en progressieve jazz.

Het optreden van het Californische reggae, punk, rock gezelschap Slightly Stoopid in P60 was een hoogtepunt. Ooit heb ik gezegd dat het mijn persoonlijke doel was om deze band naar de P60 te halen. Dat is gelukt. Het optreden was super.

Caspian Hat Dance in de Melkweg; Amsterdamse zigeuners die een vet feest neer zetten.

Het Franse fusion trio Mörgbl Trio op het progressive rock & metal festival Headway in P60 was een absolute ontdekking.

In de Melkweg stond onlangs Me First and the Gimme Gimmes. Humor, herkenbaar en lekker meezingen.

De beste concerten / festivals afgelopen 12 maanden:

Na het optreden van Beef in P60 ik met smart te wachten op de nieuwe cd. Girtaarvirtuoos Paul Gilbert (ooit bekend van Mr. Big – to be with you) was fantastisch, en niet te vergeten Jovink en de voederbietels in de BukBuk in Heiloo.

Artiesten die je live wilt zien:

Frank Zappa, Bob Marley en Art Blakey. Helaas, een onmogelijk te vervullen wens. Nog wel te realiseren, Peter Gabriel (net gemist de laatste keer in Nederland) en Goran Bregovic.

Opvallende belevenis:

De meeste opvallende belevenis van de afgelopen dagen? De kermis in Heiloo. Voor het eerst in m’n leven in elkaar geslagen. Nergens om. Donderdag mogen de hechtingen er weer uit.