Jouw agendainfo


Waarom registreren?

Populairste concerten:


Populairste festivals:

Komende week: Motel Mozaïque (1)
Komende maand: Motel Mozaïque (1)
In de toekomst: Lowlands (8)

Laatst actief:


Deze week flink actief:


Nieuwe gebruikers:


Laatste Nieuws

De Agendainfo van ... : Bert Vissers (De Kade)

In "de Agendainfo van ..."-rubriek kom je meer te weten over de Agendainfo van iemand die zijn/haar sporen verdiend heeft in de muziekwereld.

Bert Vissers, 48 jaar, getrouwd, vader van een dochter en muziekprogrammeur van De Kade. Hét pop- en dancepodium van Zaandam, welke elk weekend vol staat met binnen- en buitendslandtalent. Voorgaande was Bert werkzaam bij Sleepin Amsterdam en diverse horecagelegenheden.

Concert-/ Festivalagenda:

Zondag naar Nightlive Awards in Paradiso, mits er niet teveel bier vloeit bij de Popquiz in P60 'smiddags.

Goose in de Melkweg 22 februari en Kim Wilde in Paradiso lijkt me ook wel aardig jeugdsentiment, maar ik zie dat dat al uitverkocht is. Ik was vroeger geen fan maar vorig jaar was Billy Idol in Paradiso wel een geslaagd experiment.

In De Kade zelf ben ik benieuwd wat onze lokale helden van De Kift weer te bieden hebben (16 maart) en ook La Kinky Beat uit Barcelona wil ik zien (24 maart).

Je laatste concerten / festivals:

Noorderslag/Eurosonic, een driedaagse aanslag op gehoor en gezondheid die ik net te boven ben.

De beste concerten / festivals afgelopen 12 maanden:

Lowlands blijft altijd gezellig al zou ik wel graag willen pleiten voor kabelbanen voor luie bezoekers. en Iggy had ik jaren niet gezien en dan is het leuk te zien dat sommige mensen kennelijk niet slijten of ouder worden.

In De Kade vond ik Gare Du Nord een aangename verrassing en De La Soul ouderwets op dreef.

Artiesten die je live wilt zien:

Ik heb Led Zeppelin nooit live gezien en dat vind ik wel een gemis maar in de categorie ook vrij onmogelijk zou ik The Gorillaz wel eens aan het werk willen zien al wordt het waarschijnlijk The Good, The Bad & The Queen. Voor de rest zitten we hier in Nederland natuurlijk vrij goed want elke band komt wel langs.

Opvallende belevenis:

Een aantal jaren geleden (De Kade heette toen nog Drieluik) hadden wij de bluesman op leeftijd Clarence "Gatemouth" Brown (in 2005 op 81 jarige leeftijd overleden) op bezoek. Tijdens de soundcheck sabbelde hij op een pijp en prompt brak zijn kunstgebit in tweeen. Paniek alom zo vlak voor het optreden. Laat de zanger van het voorprogramma nou toevallig een kunstgebitten praktijk hebben en zo kon de show met geplakt gebit gewoon doorgaan...