Jouw agendainfo


Waarom registreren?

Populairste concerten:

Komende week: Kid Kapichi - Melkweg (3)

Populairste festivals:

Komende week: Roadburn Festival (3)
Komende maand: London Calling #1 (6)
In de toekomst: Rock Werchter (10)

Laatst actief:


Deze week flink actief:


Nieuwe gebruikers:


Laatste Nieuws

De Agendainfo van ... : Ibo Örgüt (Q-Dance)

In "de Agendainfo van ..."-rubriek kom je meer te weten over de Agendainfo van iemand die zijn/haar sporen verdiend heeft in de muziekwereld.

Marketing manager bij Q-Dance. Deze dance-organisatie behoort samen met UDC en ID&T tot de grote drie van Nederland. Feesten van deze kopen standaart uit en zijn te herkennen aan de 'Q' in de festivalnaam: Qlimax, InQontrol, QrimeTime, Defqon..

Concert-/ Festivalagenda:

Op korte termijn heb ik geen concerten op de agenda staan. Wel zit ik begin januari in Vegas, daar ben ik wel van plan een aantal shows te bekijken. Ik ben fan een hoge mate van entertainment bij optredens. Las Vegas is natuurlijk de hoofdstad van de wereld op het gebied van entertainment..

Je laatste concerten / festivals:

Als dance-events meetellen zijn dat er, door mijn werk, wekelijks wel een paar. Dit met Qlimax 2006 als absoluut hoogtepunt van de laatste maand.. of misschien zelfs jaar.. of misschien wel ooit..

De beste concerten / festivals afgelopen 12 maanden:

Dat zijn er een hoop.. Weet niet of het dit jaar was, maar Coldplay in Gelredome is me bijgebleven, een superoptreden is dat geweest. Het optreden van Massive Attack op Lowlands 2006 en het optreden van The Prodigy op Mayday in Duitsland zijn ook absoluut dingen die ik niet snel zal vergeten.

Ik wil verder niet teveel terugvallen op Q-dance evenementen, maar Defqon.1 was dit jaar voor mij ook een hoogtepunt, alles klopte gewoon.

Artiesten die je live wilt zien:

Op de een of andere manier mis ik U2 steeds als ze in de buurt zijn, volgende keer ben ik erbij. Als Pearl Jam nog 's de oude Ten-doos open zou trekken ben ik ook in staat de wereld ervoor af te reizen.. Maar goed, ben gek op concerten, zou zo vijftig acts op kunnen noemen die ik nog 's zou willen zien optreden.

Opvallende belevenis:

Als er dingen niet helemaal goed gaan tijdens een (eigen) show is dat een opvallende belevenis voor mij, erg intens, maar de bezoeker merkt het meestal niet eens.. Dus het is allemaal ook maar relatief.

Als je iets bizars wilt horen, dat was toch wel dat op Rock Werchter een paar jaar geleden een of ander gillend kreng Michael Stipe (zanger REM) tijdens 'Everybody Hurts' van het podium af trok, was een vreemde gewaarwording, duurde ook even voordat security kon ingrijpen. Maar goed, je had erbij moeten zijn denk ik ;)